Hvad vi
gør

Online Markedsføring

online marketing

Online kampagner

vi opretter komplette marketingkampagner, fra idé til konvertering. Lad os lave en skræddersyet plan til dig og din virksomhed.

social media

Social media

Vi tilbyder opsigtsvækkende indhold til dine sociale medier, og vi kan administrere kalenderen for, hvad der skal lægges op hvornår.

marketing

Annoncer & SEA

Vi tiltrækker nye kunder, sælger flere produkter og vækker interessen med målrettede annoncer i Google og sociale medier.

targeting

Retargeting

I gennemsnit konverterer kun 2% ved første besøg. 2%!  Via Remarketing nærmer du dig de andre 98% igen. Fordi hvad vil vi have? Konvertering!

search

SEO

Vi hjælper dig med at opnå en højere placering i søgeresultaterne på Google. Så kan kunderne lettere finde dig, og du kan slå konkurrenterne.

concept

Strategi & consult

Vi har stor erfaring med at finde den rigtige tilgang til markedsføring, kommunikation og i at komme i kontakt med kunderne.

Content

video

Video

De videoer, vi laver, er tilpasset din stil og din virksomheds identitet – skabt og redigeret til at klare sig godt online og skabe gode resultater for din virksomhed.

billeder

Billeder

Hvad vi ser har stor betydning for, hvad vi gør. Derfor tager vi de billeder, som vi ved, dine kunder vil se.

seo

Tekster & artikler

Nyhedsbrev, hjemmeside, sociale medier. Vi laver tekster, der rammer din måde at kommunikere på, og som effektivt fortæller historien om din virksomhed.

podcast

Lyd & Podcasts

Engang sagde man, at lyd som medie er dødt… Sådan er det ikke længere. Flere og flere lytter hvert år til podcasts, og vi får dig med på bølgen!

Hjemmesider

devices

Hjemmesider

For et websted med design & kvalitet, som findes i Google, og som genererer mere salg.

webshop

Webshops

Vi bygger webshops for at realisere høj konvertering i WordPress & WooCommerce.

Menu