Online kampagner

Vi opretter komplette marketingkampagner, fra idé til konvertering.
Lad os lave en skræddersyet plan til dig og din virksomhed
.

online marketing

Markedsføring fra lommen

Vi vågner op med den og går i seng med den. Vores mobiltelefoner. De er blevet uundværlige, så reklame på sociale medier er den perfekte måde at nå din målgruppe på.

Øg din brandbevidsthed og skab behovet for din service eller dit produkt. Annoncering på sociale medier skaber synlighed og behov, and har stor rækkevidde.

Er du nysgerrig efter mulighederne for din virksomhed?

Den rigtige kanal

Vi kommer ikke bare i gang, inden vi bestemmer hvilken social platform vi bruger, vi vil først vide, hvad dine mål er, og hvordan din målgruppe ser ud.

Ved at implementere en pixel på hjemmesiden ved vi nøjagtigt, hvilke besøgende der kommer fra de sociale reklamer på dit websted, og hvilke handlinger de har taget. At måle er at vide, så vi elsker data.

At oprette en social mediekampagne er ikke raketvidenskab, men for at gøre det rentabelt er det, og vi er glade for at hjælpe dig med det.

social media
targeting

Retargeting

Overbeviste vi ikke din målgruppe første gang? Så kan vi målrette dem igen. Retargeting er en effektiv måde at få de samme menneskers opmærksomhed flere gange. 

Man bliver sandsynligvis ikke kunde med det samme efter at have set annoncen en enkelt gang. I sidste ende er det gentagelseskraft, der sikrer, at du holder dig i folks tankerne, og at folk tager handling.

Erhvervsannoncering

Har du svært ved at nå din virksomhedsmålgruppe? Ingen problemer, for med en effektiv LinkedIn-kampagne ved vi, hvordan vi kan målrette og overbevise din målgruppe.

LinkedIn giver os mulighed for at fokusere meget specifikt på mennesker i bestemte funktioner og bestemte brancher

web

/ relaterede services

Menu