Al din marketing -
ét sted.

Vi er marketingfolk, content creators og webudviklere.

Kort sagt; vi er din webpartner - lokalt i Struer

Al din marketing -
ét sted.

Vi er marketingfolk, content creators og webudviklere.
Kort sagt; vi er din webpartner - lokalt i Struer

01
Det gør vi

Online
Marketing

Bliv synlig på nettet og sociale medier

Vi tiltrækker nye kunder, sælger flere produkter og vækker interessen for dit brand gennem en målrettet markedsføringsplan på internettet og de sociale medier.

Content &
video

Vi fortæller din historie i film, billeder og lyd

Det indhold vi laver, er tilpasset din stil og din virksomheds identitet – skabt og redigeret til at klare sig godt online og skabe gode resultater for din virksomhed.

Personlige
hjemmesider

Din brandidentitet visualiseres

Når vi designer hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og målgruppe. Få en professionel hjemmeside udviklet i WordPress CMS.

Et udpluk af vores projekter

Udforsk vores arbejde

Creative digital agency website project for Medill
Anders Trærup logo

Sejlerbixen - Webshop og automatisering

Sejlerbixen er en omfattende e-commerce-platform med mere end 65.000 produkter. Vi har fuld automatiseret processerne til at uploade produkter og opdatere priser, hvilket gør det nemt for Sejlerbixen at administrere deres webshop og fokusere på at øge salget.

SE HJEMMESIDEN
Creative digital agency website project for Medill
Anders Trærup logo

Erhvervsfotograf - redesign

Redesignet af Vestjyllands bedste fotografs hjemmeside er sket ved at tænke ud af boksen og bryde normen på hvordan en almindelig hjemmeside er opbygget. Dette har resulteret i en helt unik og brugervenlig webside som for både produkt og budskab ført frem på en kreativ måde.

SE HJEMMESIDEN
Creative digital agency website project for Medill
logo

Lotte Kjær Design - video

Udover at have lavet en moderne webshop til Lotte Kjær Design både filmer og redigerer vi også flere videoer i måneden som vi uploader på tværs af de sociale medier med henblik på at markedsføre de nyeste produkter og øge kundebasen.

SE VIDEOER
Creative digital agency website project for Medill
Folketshus logo

Kulturcenter - webdesign

Folketshus er Struers arrangører af hundredvis af events og med deres helt nye hjemmeside er der blevet lagt stor fokus på at give de besøgende lyst til at deltage og tage del i deres mange attraktive tilbud og events.

SE HJEMMESIDEN
Creative digital agency website project for Medill
Værftet logo

Sound Hub Denmark - leadgenerering

Vi har skabt en effektiv online leadgenereringsmodel, som i kombination med styring af Sound Hub Denmark’s sociale medier har ført til tiltrækning af nye kunder og forretningspartnere fra hele verden.

MERE INFORMATION
Creative digital agency website project for Medill
Værftet logo

Værftet - redesign

Restaurant og café Værftet har fået et helt nyt og moderne look med henblik på brugervenlighed på tværs af alle devices. Hjemmesiden giver kunderne en helt unik og spændende måde at udforske restaurantens menu på.

SE HJEMMESIDEN
Creative digital agency website project for Medill
Leth Beton logo

Erhvervsforening Struer - video

Vi har sammensat en video af de mest innovative virksomheder i Struer. Videoen er tilpasset et awardshow hvilket bliver afspejlet i dens kreative redigering.

SE VIDEO
Creative digital agency website project for Medill
Leth Beton logo

Storleverandør - webdesign

Vi har redesignet Leth Beton A/S’ hjemmeside - en af de førende leverandører af beton i Danmark. Fokus har været på at skabe et simpelt og brugervenligt design, der gør det nemt for brugerne at navigere og finde den information, de har brug for.

SE HJEMMESIDEN
02
Sådan arbejder vi

Vores fremgangsmåde

01

Koncept

Sammen med dig udtænker vi, hvad der er den bedste måde at markedsføre din virksomhed og dine produkter.

02

Content

Vi gør vores fælles idéer til virkelighed gennem webdesign, tekster, billeder og video. Vi er glade, når du er.

03

Markedsføring

Med det indhold eller webdesign, vi har lavet, kører vi en skræddersyet marketingskampagne for din virksomhed online og på de sociale medier.

03
Det tilbyder vi

Hvad vi gør

social media

Sociale medier

Vi tilbyder opsigtsvækkende indhold til dine sociale medier, og vi kan skabe eller administrere kalenderen for, hvad der skal lægges op hvornår.

online marketing

Online kampagner

Vi opretter komplette marketingkampagner – fra idé til konvertering. Lad os lave en skræddersyet plan til dig og din virksomhed.

marketing

Annoncer & SEA

Vi tiltrækker nye kunder, sælger flere produkter og vækker interessen med målrettede annoncer i Google og på sociale medier.

targeting

Retargeting

I gennemsnit følger kun 2% af de første besøg til et salg. 2%!  Via retargeting nærmer du dig de andre 98% igen. Det er jo det, det hele handler om. Konverteringer!

search

SEO

Vi hjælper dig med at opnå en højere placering i søgeresultaterne på Google. Så kan kunderne lettere finde dig, og du kan slå konkurrenterne.

concept

Strategi & gode råd

Vi har stor erfaring med at finde den rigtige tilgang til markedsføring, kommunikation og i at komme i kontakt med kunderne.

video

Video & billeder

De videoer, vi laver, er tilpasset din stil og din virksomheds identitet – optaget og redigeret til at klare sig godt online og skabe gode resultater for din virksomhed.

seo

Tekster & artikler

Nyhedsbrev, hjemmeside, sociale medier. Vi laver tekster, der rammer din måde at kommunikere på, og som effektivt fortæller historien om din virksomhed.

podcast

Lyd & podcasts

Engang sagde man, at lyd som medie er dødt… Sådan er det ikke længere. Flere og flere lytter hvert år til podcasts, og vi får dig med på bølgen!

devices

Hjemmesider

Få et websted med design og kvalitet, som er optimeret til Google, og som genererer mere salg.

webshop

Webshops

Vi bygger webshops i WordPress og WooCommerce for at give dig de bedste muligheder for at sælge.

webdesign

Webdesign

Mangler du en makeover af en eksisterende hjemmeside? Vi moderniserer din online identitet!

05
Det er os

Her er vi!

Untitled design (13)

Rinse

Marketing

Rinse bliver begejstret for grafer, der stiger, og kampagner, der præsterer. Derudover kan han godt lide at designe hjemmesider og finde smarte og innovative måder at engagere folk online.

Untitled design (12)

Daniel

Content

Daniel har et kamera i den ene hånd og en pen i den anden. Han er Content Crews kreative geni, uddannet journalist og han kan hjælpe dig med at udtrykke dig på den helt rigtige måde.

Kresten

Web
Kresten er en ung og engageret webudvikler med et stærkt øje for at finde de bedst mulige web- og internetløsninger.

Casper

Video

Menu