Om os

01
Hvem er vi?

Content Crew

Vi holder til i Struer. Vi har begge ben på jorden, men vi er flyvende, når det gælder marketing

Vi er et hold af gutter, som har hver sit speciale, og som sammen arbejder for at skabe de bedste resultater for vores kunder. Vores styrke er, at du kan få al din markedsføring og content ét sted.

Folk, der arbejder med online markedsføring, har brug for godt indhold for at lave den bedst mulige markedsføring, og folk, der er gode til at lave indhold, har brug for markedsføring for at få det ud i verden. Vi har lagt mærke til, at mange virksomheder får ubehagelige overraskelser, fordi enten deres indhold eller markedsførings-kampagne ikke er blevet præcis, som de ønskede.

Indhold og marketing går hånd i hånd, og som virksomhed har du brug for begge dele. Derfor giver det mening at købe begge dele det samme sted.

Her kommer vi ind i billedet.

Untitled design (13)

Rinse

Marketing
specialist

Rinse bliver begejstret for grafer, der stiger, og kampagner, der præsterer. Derudover kan han godt lide at designe hjemmesider og finde smarte og innovative måder at engagere folk online.

71 90 92 52
rinse@contentcrew.dk

Untitled design (12)

Daniel

Content
specialist

Daniel har et kamera i den ene hånd og en pen i den anden. Han er Content Crews kreative geni, uddannet journalist og han kan hjælpe dig med at udtrykke dig på den helt rigtige måde.

30 54 71 74
daniel@contentcrew.dk

Menu