Om
os

01
Vision

Hvem vi er

Vi holder til i Struer. Vi har begge ben på jorden, men vi er flyvende, når det gælder marketing

Vi er et hold af to gutter, som har hver sit speciale, og som har mødt hinanden gennem forskellige projekter. Vi så et potentiale i klienternes behov for ét sted, hvor de får hele marketing-pakken.

Folk, der arbejder med online markedsføring har brug for godt indhold for at lave den optimale markedsføring, og folk, der er gode til at lave indhold har brug for markedsføring for at få det ud i verden. Vi har lagt mærke til, at mange virksomheder får dårlige overraskelser, når de bliver nødt til at outsource og betale for mere indhold fordi den marketing-kampagne, de ønsker, kræver flere ressourser. 

Indhold og marketing går hånd i hånd, og som virksomhed har du brug for begge dele. Derfor giver det mening at købe begge dele det samme sted.

02
Dit crew

Bare to gutter

Untitled design (13)

Rinse

Marketing
specialist

Efter sine marketing-studier begyndte Rinse sin karriere hos den hollandske e-commerce-virksomhed Saleduck, hvor han blev marketing manager. Tre år senere flyttede han til København, hvor han arbejdede for den danske internet-gigant Trustpilot. Da behovet for at forlade storbyen meldte sig, flyttede han til Struer, hvor han arbejdede for Sound Hub Denmark og for Google. Gennem sit arbejde i både startups, store virksomheder og al derimellem har han opnået bred praktisk erfaring indenfor online markedsføring.

Untitled design (12)

Daniel

Content
specialist

Daniel er uddannet journalist og har specialiseret sig i videoproduktion. Under studierne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har han opnået erfaring med at skrive for aviser samt at producere videoindhold for blandt andet Region Hovedstaden. Efter studierne har han arbejdet for videoproduktionsvirksomheden Delsted Productions. På det seneste har han produceret artikler og videoer til Lydens By-holdet, der på en innovativ måde markedsfører Struer som Lydens By. 

03
Clients

Menu